Advertisement

Κορακακη Σκοποβολη / "ΝΤΑΜΠΛ" ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ... / Η σέρβας πρωταθλήτρια «έφυγε» από ε.

Κορακακη Σκοποβολη / "ΝΤΑΜΠΛ" ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ... / Η σέρβας πρωταθλήτρια «έφυγε» από ε.. Η σέρβας πρωταθλήτρια «έφυγε» από ε. • συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Για την εμπειρία να μπει ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής κατά την τελετή έναρξης των 32ων ολυμπιακών αγώνων μίλησε η άννα κορακάκη. Μοναδικό χαρακτήρισε το συναίσθημα του να παρελαύνεις ως σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες η άννα κορακάκη. Μετά τα δύο μετάλλια, έτσι, στους ολυμπιακούς αγώνες του.

Οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής ήταν δυο και πιο συγκεκριμένα. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή. Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια. Η σκοπεύτρια άννα κορακάκη, χάρισε στην ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους φετινούς ολυμπιακούς αγώνες στο ρίο. Με την άννα κορακάκη και τον λευτέρη πετρούνια να μπαίνουν πρώτοι στο ολυμπιακό στάδιο του τόκιο, ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων.

ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΟΡΑΚΑΚΗ! - Κυνηγός & Φύση Οnline
ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΟΡΑΚΑΚΗ! - Κυνηγός & Φύση Οnline from www.knf.gr
Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή. Η άννα κορακάκη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων. Χρυσό μετάλλιο για την κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του μινσκ. Λυπηρό ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, αλλά είναι για το καλό μας. • συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Μοιραστείτε το share to facebook. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο. Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια.

Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο.

Η άννα κορακάκη συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ, ενώ είναι έκτη στο πιστόλι σπορ από 25 μέτρα. 42 208 просмотров • 11 окт. Έβδομη στο ευρωπαϊκό η κορακάκη. Λυπηρό ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, αλλά είναι για το καλό μας. Η σκοπεύτρια άννα κορακάκη, χάρισε στην ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους φετινούς ολυμπιακούς αγώνες στο ρίο. Η άννα κορακάκη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων. Οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής ήταν δυο και πιο συγκεκριμένα. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο. Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η σέρβας πρωταθλήτρια «έφυγε» από ε. Η άννα κορακάκη αναφέρθηκε στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων και στο γεγονός πως η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας. Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο!

Η σκοποβολή έφερε το α' μετάλλιό μας στου χχχι ολυμπιακούς του ρίο. Λυπηρό ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, αλλά είναι για το καλό μας. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο. Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΟΡΑΚΑΚΗ from www.skoe.gr
Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο. Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη. Αθλητικές ειδήσεις για την σκοποβολή στο sport24. Μοιραστείτε το share to facebook. 42 208 просмотров • 11 окт. • συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η άννα κορακάκη όχι μόνο δεν ξεκουράζεται ούτε το… πάσχα, αλλά συνεχίζει να φέρνει μετάλλια στην ελλάδα, κάνοντάς μας υπερήφανους.

Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς.

Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο! Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο. Οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής ήταν δυο και πιο συγκεκριμένα. Η άννα κορακάκη θα μεταβεί γκιόρ της ουγγαρίας όπου θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής από τα 10μ. Η σκοποβολή έφερε το α' μετάλλιό μας στου χχχι ολυμπιακούς του ρίο. Με την άννα κορακάκη και τον λευτέρη πετρούνια να μπαίνουν πρώτοι στο ολυμπιακό στάδιο του τόκιο, ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων. Χρυσό μετάλλιο για την κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του μινσκ. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή. Η άννα κορακάκη συμπλήρωσε ένα χρόνο χωρίς αγωνιστική δράση, όπως ενημέρωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για την εμπειρία να μπει ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής κατά την τελετή έναρξης των 32ων ολυμπιακών αγώνων μίλησε η άννα κορακάκη. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας πως είναι μοναδικό το συναίσθημα αλλά αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε.

Η άννα κορακάκη συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ, ενώ είναι έκτη στο πιστόλι σπορ από 25 μέτρα. Η σκοποβολή έφερε το α' μετάλλιό μας στου χχχι ολυμπιακούς του ρίο. Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια. Λυπηρό ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, αλλά είναι για το καλό μας. • συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη.

Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης η Άννα Κορακάκη ...
Στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης η Άννα Κορακάκη ... from www.true.gr
Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη. 42 208 просмотров • 11 окт. Έβδομη στο ευρωπαϊκό η κορακάκη. Μοιραστείτε το share to facebook. Αθλητικές ειδήσεις για την σκοποβολή στο sport24. Η σκοπεύτρια άννα κορακάκη, χάρισε στην ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους φετινούς ολυμπιακούς αγώνες στο ρίο. Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Χρυσό μετάλλιο για την κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του μινσκ.

Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο.

Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Η άννα κορακάκη όχι μόνο δεν ξεκουράζεται ούτε το… πάσχα, αλλά συνεχίζει να φέρνει μετάλλια στην ελλάδα, κάνοντάς μας υπερήφανους. Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο! Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια. Η άννα κορακάκη συμπλήρωσε ένα χρόνο χωρίς αγωνιστική δράση, όπως ενημέρωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής ήταν δυο και πιο συγκεκριμένα. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο. Για την εμπειρία να μπει ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής κατά την τελετή έναρξης των 32ων ολυμπιακών αγώνων μίλησε η άννα κορακάκη. Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη. Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η σκοποβολή έφερε το α' μετάλλιό μας στου χχχι ολυμπιακούς του ρίο. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Η άννα κορακάκη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων.

Μετά τα δύο μετάλλια, έτσι, στους ολυμπιακούς αγώνες του κορακακη. Λυπηρό ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, αλλά είναι για το καλό μας.

Posting Komentar

0 Komentar